Start Financieel Gezondheid Mentaal Allergie Vervoer Links Contact

Financieel

Autoverzekeren? hier de tips!

Zit jij juridisch recht?

Zo bespaar je op jouw hypotheek!

verzekering omlaag

Voordelig Lenen

Is een tandarts verzekering nodig?

Financieel

In dit gedeelte vind u artikelen die alles te maken hebben met een zorgeloos financieel leven.

Als mens zijnde kan je je zorgen maken om een hoop dingen. Iedereen is in zijn leven op zoek naar geluk, voor iedereen betekend geluk iets anders, iedereen vind zijn geluk ook in iets anders!
Als je zorgen ervaart kan het zijn dat je jezelf niet gelukkig vind! We hopen dat deze site bij kan dragen aan het geluk en uw ervaring van geluk. FinanciŽle zorgen zijn vervelend en slepend. Vaak wordt gezegd dat geld niet gelukkig maakt, dit is natuurlijk ook zo, maar als u door een tekort aan geld bepaalde leuke dingen niet kan doen, kan het van invloed zijn op uw geluksbeleving.

Als u financieel op orde bent creŽert dat een soort rust! Iedereen heeft een bepaald bedrag per maand beschikbaar. Uw uitgaven zijn op te splitsen in 2 groepen:
  • Eenmalig. Dit zijn uw eenmalige kosten, vaak zijn dit leuke dingen zoals vakantie of een meubel of misschien wel een auto. 
  • Terugkerend. Dit zijn uw vaste lasten, zoals huur of hypotheek, energiekosten, wegenbelasting, contributie van een sportvereniging enz. 
Het is vaak het leukst om geld eenmalig uit te geven. Dus kan u twee dingen doen: Meer geld binnenhalen, verdienen, Bezuiningen om uw terugkerende uitgaven. Vaak is het tweede punt het makkelijker als u denkt, lees dus snel verder!


Koop hier:
- Allergie producten
- Eiwitpoeders
- Lichttherapie lampen

 Disclaimer Privacy