Start Financieel Gezondheid Mentaal Allergie Vervoer Links Contact

Financieel

Autoverzekeren? hier de tips!

Zit jij juridisch recht?

Zo bespaar je op jouw hypotheek!

verzekering omlaag

Voordelig Lenen

Is een tandarts verzekering nodig?

Financieel: hypotheeklasten

Voor de meeste mensen zijn hypotheeklasten de grootste terugkerende kostenpost!

Algemene Hypotheek informatie

Een hypotheek is eigenlijk, een soort lening vaak voor het wonen in een huis! Een hypotheek heeft altijd een bepaalde looptijd, meestal 30 jaar. Omdat hypotheken een groot onderwerp is verwijs ik voor algemene informatie naar wikipedia.

Maandelijkse hyptoheek lasten

Wat je maandelijks aan je hypotheek betaald wordt je hypotheek lasten genoemd. Je hypotheek lasten hangen af van de hoogte van je hypotheek en je rente hypotheekrente!

De hoogte van je hypotheek kan een tijdje geleden al bepaald zijn omdat je al een tijd in je huis woont. De rente van een hypotheek kan je:
  • variabel nemen, je betaald elke maand het actuele rente percentage
  • Vast zetten voor een bepaalde tijd. Je spreek met je hypotheekversterker af dat je je rente vast zet voor een bepaalde periode.

Als je rentevaste periode afloopt, moet je je rente opnieuw vastzetten. Dit is een nieuw moment om met je hypotheek verstreker te onderhandelen over je hypotheekrente. Kijk hoelang je je hypotheekrente wilt vast zetten en vergelijk de hypotheekrentes van verschillende hypotheekverstrekers.

Het is vaak namelijk mogelijk om over te stappen om een hypotheek met een lagere rente! Je kan altijd langs gaan bij een onafhankelijke tussenpersoon zoals de hypotheekshop of de hypotheker, die kunnen uitrekenen wat het kost om van hypotheek aanbieder te wisselen.

Koop hier:
- Allergie producten
- Eiwitpoeders
- Lichttherapie lampen

 Disclaimer Privacy