Start Financieel Gezondheid Mentaal Allergie Vervoer Links Contact

Financieel

Autoverzekeren? hier de tips!

Zit jij juridisch recht?

Zo bespaar je op jouw hypotheek!

verzekering omlaag

Voordelig Lenen

Is een tandarts verzekering nodig?

Financieel: Rechtsbijstandsverzekering

Dit bericht gaat over de rechtsbijstandsverzekering. Met een rechtsbijstandsverzekering verzeker je jezelf of je gezin tegen juridische kosten. Bij een juridisch conflict helpt de rechtsbijstandsverzekering je ondersteund door juristen het conflict op te lossen!

Je rechtsbijstandverzekering kan de juridische hulp op verschillende manieren regelen:
  • Je rechtsbijstandverzekering laat een jurist in dienst van je verzekering, de zaak afhandelen.
  • In geld. Je rechtsbijstandverzekering vergoed je een geldbedrag voor de afhandeling.
Tips bij het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering:
  • Vergelijk de kosten van verschillende rechtsbijstandsverzekeringen op het internet, de premie's van de rechtsbijstandsverzekering kan bij verschillende verzekeringsmaatschappijen aardig verschillen.
  • Neem niet geen rechtsbijstandsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij waar je al veel polissen hebt lopen. Mocht je een geschil krijgen met een andere polis, dan kun je je rechtsbijstandsverzekering moeilijker inzetten.
  • Leer goed de polisvoorwaarden van je (nieuwe)rechtsbijstandsverzekering door. Dit is ingewikkeld en tijdrovend, maar het voorkomt problemen in de toekomst met je rechtsbijstandsverzekering.

Een rechtsbijstandsverzekering sluit je bijna altijd af voor alle leden van je huishouding. Vaak kan je bij een Je rechtsbijstandverzekering de volgende modulen of pakketen kiezen:
  • Verkeer. Als je zo een module in je rechtsbijstandverzekering hebt, ben je met het hele gezin verzekert van juridische hulp in het verkeer (Volgens Polisvoorwaarden, procederen tegen boetes, zit niet bij je rechtsbijstandverzekering inbegrepen, helaas...). Het is ook mogelijk een rechtsbijstandverzekering af te sluiten bij een auto of motor verzekering, zo een polis geld dan alleen voor het betreffende motorvoertuig.
  • Consument & Wonen. Een rechtsbijstandverzekering met deze module regelt juridische conflicten met bijvoorbeeld aankopen of de woninghuur. Maar vaak ook juridische conflicten met buren.
  • Werk & Inkomen. Met deze module helpt uw rechtsbijstandverzekering bij geschillen op de werkvloer.

Let op lees altijd goed de polis van je rechtsbijstandverzekering.

Koop hier:
- Allergie producten
- Eiwitpoeders
- Lichttherapie lampen

 Disclaimer Privacy