Start Financieel Gezondheid Mentaal Allergie Vervoer Links Contact

Gezondheid

Hoe gezond is afvallen?

De citroensapkuur, het geheim!

Eet jij Goed?

Tandarts in het buitenland?

Buitenlandse tandarts handig?

Gezondheid: Citroensapkuur

Dit artikel gaat over de citroensapkuur!


In het kort gaat de citroensapkuur als volgt in zijn werk:
Gedurende 7 tot 10 dagen eet je niets, elke dag drink je een bepaalde hoeveelheid, siroop met een aantal kruiden. Na deze dagen vasten, heb je bij de citroensapkuur 3 opbouwdagen om je lichaam weer aan het eten te laten wennen.


De citroensapkuur is dus niet echt een dieet om af te vallen. De citroensapkuur heeft een zuiverende werking en de citroensapkuur kan ook een spirituele betekenis hebben. Mensen die de citroensapkuur volgen kunnen dit om de volgende redenen doen:

  • Afvallen: Doordat je 10 dagen niet eet val je af met de citroensapkuur. Daarna ga je natuurlijk weer eten, en kom je weer aan. Maar het einde van de citroensapkuur is een goed moment om met nieuwe eetgewoonten en een zuiver lichaam te beginnen!
  • Reinigen van het lichaam. Door de citroensapkuur komt er 10 dagen geen vast voedsel in het darmkanaal. Gedurende de citroensapkuur kan het lichaam die afvalstoffen uit de darmen halen die het anders nooit zo kunnen verwerken. Dit aspect van de citroensapkuur wordt ontslakken genoemd!
  • Spiritueel. Deelnemers van de citroensapkuur die het voor het spirituele aspect doen, ervaren dat hun geest rustiger is. Doordat het lichaam door dat het bezig is met de citroensapkuur geen voedsel verteerd, ontstaan er minder gedachten en heb je geen dipjes na het eten!
Wat is er nodig voor de citroensapkuur:
De eerste 3 dagen van de citroensapkuur zijn vaak het lastigst. Daarna zal het honger gevoel verdwijnen. Door de citroensapkuur worden je eetgewoonten en patronen duidelijk. Je zal bij jezelf zien wanneer je trek hebt en dat je geen eten nodig hebt!

Ervaring met de citroensapkuur? Reageer op dit artikel! 

Koop hier:
- Allergie producten
- Eiwitpoeders
- Lichttherapie lampen

 Disclaimer Privacy