Start Financieel Gezondheid Mentaal Allergie Vervoer Links Contact

Vervoer

Reis je op de juiste manier?

Carpoolen, handig?

Met de scooter, zo gek nog niet

Flexibele werktijden uit de sleur?

Vervoer: Flexibele werktijden

Flexibele werktijden: Oke, mensen die al onregelmatigwerken of van 06:00 uur tot na 19:00 stoppen hier met lezen: Deze mensen dragen met hun flexibele werktijden al bij aan de vervoersoplossing.

Mensen die altijd van 08:30 tot 17:00 uur lezen en geen flexibele werktijden hebben, lezen WEL verder!

De titel van dit artikel is eigenlijk niet helemaal juist! Eigenlijk had er moeten staan: flexibele thuistijden! Wat bedoel ik hiermee! Je kunt je leven flexibeler maken op de volgende manieren:. 
  • sporten na je werk. Stel je voor dat je 3x per week naar een sportschool gaat (en daar een beetje flexibel in wilt zijn), dan kies je een sportschool in de buurt van je werk! Niet meer afzeggen, omdat je op de bank in slaap bent gevallen gewoon 18:00 even uurtje sporten en dan 19:00 douchen en na de spits naar huis!
  • Blijf eten bij je werk. Even geen zin in de eten maak sleur! Eet wat  (makelijks) op je werk! Leuk om je dagelijks leven te doorbreken. Dit is helemaal aan te raden als je nog een oma, oom, tante of andere kennissen, vrienden en familie in de buurt van je werk hebt wonen! Let op: Er staat hier niet dat je 5 dagen zonder je partner bij je schoonmoeder moet gaan eten, omdat je anders schuldig bent aan de CO2 uitstoot!
  • Als je kunt thuiswerken heb je geluk! Pas wel op dat je op tijd stopt en niet de gegeven flexibelheid van je baas verpest, door naar de stad of het strand te gaan!
Ook hier geld weer, als je 1 of meer van deze flexibele tips toepast, kun je iets gelukkiger worden omdat je je sleur doorbreekt, niemand verplicht je in de file te staan! Wees flexibel!

Koop hier:
- Allergie producten
- Eiwitpoeders
- Lichttherapie lampen

 Disclaimer Privacy